Torek, 31.3.

Pozdravljeni!

Prejšnji teden ste dobili predstavitev teorije za športni program Krpan, zraven pa tudi vprašanja na katera morate odgovoriti. Prosim, da odgovore pošljete do petka, 3.4., na naslov: taja.bucar@osfrslj.si ali ursa.makovec@osfrslj.si

Od včeraj je na spletišču tudi nova tabela za spremljenje aktivnosti. Natisnite si jo ali pa kje drugje vodite svoje aktivnosti. Izpolnjeno tabelo lahko tudi pošljete na zgornja naslova.

Malo za popestritev se igrajte z lestvijo. Ponovite vse vaje iz posnetka in posnemite kakšno svojo varianto. Lahko narišete tudi enojno lestev in posnamete gibanje tam. Možnosti je toliko, da se lahko igrate celo popoldne. Povabite k izzivu tudi starše.

Koordinacijska lestev je pripomoček za vadbo koordinacije. Koordinacija je podlaga za vse vrste gibanja. Dobro koordinirani ljudje imajo zelo dobro povezavo med obema možganskima polovicama. Kot večino motoričnih sposobnosti se jo da dobro natrenirati. Primer vaje za koordinacijo, ki jo izvajamo vsako leto in merimo za ŠVK, je poligon nazaj.

https://drive.google.com/file/d/1sEH30cLZqJJyLijOoNHh__4HhGo6uMw2/view?fbclid=IwAR3ragqN6-Tb6LWpaT1FOCYue2kbnldZ4_76LzOxLZOnq56q7LfzFkHdYAk

 

Ta vnos je bil objavljen v ŠPORT 5.r.. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja