Petek, 3.4.

Juhu, kako hitro gre čas!

Že konec 3. tedna, ko tako pridno telovadite doma. Vsebin se je nabralo že kar nekaj in lahko tudi večkrat ponovite tisto, ki vam je ljubša.

Za petek in čez vikend vam pošiljava 7 vaj (na filmčku spodaj). Imeli boste na izbiro 3 tipe treninga:

1. Vsako vajo ponovite tolikokrat, kolikor si zastavite sami. Ne sme biti manj kot 5 ponovitev, če sta v igri obe strani ali obe roki, potem vsaka roka vsaj 5x. Ko naredite vseh 7 vaj, si vzamete 2 minuti aktivnega počitka, to pomeni, da greste pospravljat posodo iz pomivalca ali pa zlagat perilo 🙂 Če ste vse to naredili že prej, potem korakate ali rahlo tečete na mestu.

2.Tabata: Začnete s pol minute korakanja na mestu oz. rahlega teka. Potem vsako vajo delate 20 sekund in 10 sekund počivate do naslednje vaje. Ko zaključite 1 krog, 1 min korakate oz. tečete na mestu. Po 2. krogu korakate ali tečete na mestu 1,5min. Po 3. krogu se lahko uležete na tla in počivate v miru.

3.  Trening si sestavite sami. V smislu, da si izmislite svoje vaje, ki jih delate po 1. ali 2. varianti. Če se boste lotili svojega treninga prosim, posnemite se in nama pošljite.

https://youtu.be/uNsThColmVM

Ne pozabite tudi na sprehod in lovljenje sončnih žarkov. Zgodnje spomladansko sonce je zelo pomembno za tvorbo D vitamina in predvsem melatonina, ki je glavna sestavina pigmenta vaše kože. Ne samo, da boste že sedaj malo zagoreli, s tem imate tudi manj možnosti, da vas poleti sonce opeče.

Ulovite jih čimveč 🙂

Ta vnos je bil objavljen v ŠPORT 5.r.. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja